Make your own free website on Tripod.com

English speaking visitors click here!

ZASLUZITE DENAR MEDTEM KO STE NA INTERNETU!
TA PODJETJA PLACAJO TUDI V SLOVENIJO!

CENJENI OBISKOVALCI POZOR : NEKAJ NOVEGA IMAM ZA VAS!!!

Ce ste ze bili na tej strani veste, da ze nekaj casa isem programe, ki bi vam prihranili stroske pri telefoniranju v tujino. Pred kratkim sem dodal se kako zasluziti denar v SLOVENIJI zdaj pa sem nasel se enkratno ponudbo kako POCENI priti do SVOJE domene ter hkrati priti do POCENI ter ODLICNEGA web hostinga, kjer NE placujete MESECNIH zneskov, kot je to v navadi ampak PLACATE LE ENKRAT IN NATO NIKOLI VEC! RES JE! SAMO ENKRAT IN NIKOLI VEC!

Ce ste skepticni , tudi jaz sem bil dokler nisem zakupil domeno ter web server pri njih in zdaj sem ze nekaj casa ponosni lastnik lastne domene ter lastnega virtualnega streznika!

Za vse nadaljne informacije(cena,moja domena,kako in kaj in vse drugo) pojdite sem:

IMETI HOCEM WWW.MOJEIME.COM TER SVOJ WEB SERVER!


NOV program DeltaThree, ki vam tako kot Net2phone omogoca, da lahko klicete KATERIKOLI telefon na svetu z vasega RACUNALNIKA!  Preden nadaljujete si prosim preberite to stran in nato kliknite na povezavo "DeltaThree" na levi za podrobnosti o programu DeltaThree ali pa kliknite na katerokoli drugo povezavo, odvisno seveda od tega, kaj vas zanima!
Svetujem vam, da si najprej ogledate in snamete DeltaThree program in sele nato Net2Phone, ce vam DeltaThree ne bo ustrezal! DeltaThree namrec je manjsi(1MB) in ima pri mnogih drzavah NIZJE tarife, kar je v bistvu najpomebnesje! Zato ste sploh obiskali to stran,kajne? :)


Pozdravljeni in dobrodošli !
(Pritisnite Ctrl-d , da si daste to stran med zaznamke(bookmarks))

Na to "uvodno stran" lahko pridete vedno tako, da kliknete napis "UVODNA STRAN" na VRHU LEVEGA MENUJA!!

POZOR!

Povezava "ZASLUZITE DENAR" je nova! Obvezno jo poglejte (v levem menuju), ker se je pojavila PRVA SLOVENSKA STRAN z moznostjo zasluzka denarja in to nedavno nazaj. Vedite ,da je pri teh stvareh "kdor prvi pride prvi melje" zato ne odlasajte!

Povezave KUPOVANJE IN RAZNO bodo dodane v kratkem!To stran sem dal nedokoncano gor ker je bila prejsnja Net2Phone stran zelo velika in neprakticna!

Tu boste izvedeli INFORMACIJE o tem, kaj je to callback sistem telefoniranja in kako se da telefonirati prek interneta( DeltaThree , Net2Phone) in pri tem prihraniti kar nekaj denarja!

Verjetno se vprasate: Zakaj sploh telefonirati prek interneta ali s callbackom? Komu to sploh koristi?

Naj vam takoj povem da je glavni in brzkone edini pomemben razlog le eden:

DA PRIHRANITE DENAR!


Najvec koristi od DeltaThree, Net2Phonea ter/ali callbacka tega imajo seveda tisti, ki redno telefonirajo v tujino (poslovno ali za domaco uporabo - ni razlike )in placujejo DRAGE mednarodne tarife!

Seveda pa je super tudi za tiste,ki imate kake sorodnike(kot jaz),prijatelje ali znance v tujih drzavah (in jih zaradi visokih Telekomovih tarif ne "upate" klicati )!Potem boste na teh straneh zvedeli se informacije o tem (v kratkem):

- kako promovirati svojo stran in privabiti kupce
- kako zasluziti denar samo s tem, da ste na internetu
-lahko boste iskali in kupili knjige v internet trgovinah kot CDnow,amazon itd, kjer so te stvari tudi do 40-60% ceneje kot pri nas!
- vedno bom dodal kaj novega (predvsem pri sluzenju denarja z internetom, ker se ta stvar bliskovito razvija), zato si dodajte to (ali pa katerokoli drugo ) stran v zaznamke(bookmarks) CTRL-D :)


POMEMBNO OBESTILO

Najprej bi rad povedal ,da jaz nisem ponudnik teh storitev in tako ne krsim zakon. Na svoji strani sem zbral le par informacij o teh storitvah in par podatkov o le-teh. Stran je namenjena, da nekaj zveste o tem, kaj to sploh je,kako lahko prihranite kak tolar.Nikogar ne prisiljujem niti prepricujem, da naj uporablja karkoli na tej strani in tako ne prevzemam odgovornosti za kakšne probleme (ki jih seveda ne bo!). Vse je na vašo lastno odgovornost!
:)

OK, to zgoraj je treba povedati, ce bodo eventualno kaki problemi.Seveda takih problemov 99.999...% ne bo, zato se ne sekirajte!. Ce pa boste samo uporabljali(le kaj bi drugega poceli) kako izmed teh storitev potem pa vam tako ali tako nic ne morejo.

To je bilo treba povedati zato, ker je kot veste Telekom monopolist na podrocju telekomunikacij ,ampak oni NIKAKOR ne morejo NIKOGAR prisiliti,da uporablja njihove storitve.Kdorkoli hoce lahko uporablja druge ponudnike,ce so bolj ugodni,le tisti ponudniki ne smejo pri nas oglasevati svojih storitev! Se to bi bilo potrebno,da bi mi uporabniki bili prisiljeni uporabljati/placevati drage tarife,ker je Telekom monopolist! :)
Torej vsak lahko uporablja kar on hoce in kar njemu najbolj koristi zato se ne sekirajte!


Ker je kvaliteta DeltaThree in Net2phone programov najbolj odvisna od kvalitete internet povezave vam svetujem tole:

Snamite DeltaThree. Ce je kvaliteta preslaba, snamite Net2phone.Ce je kvaliteta preslaba tudi tu potem poskusite callback, kjer kvaliteta NI odvisna od interneta!

Hja, to bo vse na tej strani, zdaj pa kliknite na povezavo "Kaj je DT?" v levem menuju!
Zelim vam, da prihranite karseda veliko denarja! :)


SURECLICKS BANNER EXCHANGE

Nedstat Counter